Partner sinds:
2023

One of a Kind Travel, bestaande uit de labels HuisHurenIbiza en Covered, is een toonaangevend platform voor het huren van luxe vakantiewoningen op Ibiza en Mallorca. Daarnaast biedt One of a Kind Travel additionele conciërge diensten, zoals het boeken van boten, huurauto’s en koks. Met een uitgebreide selectie van luxe vakantiewoningen en een toegewijd team, biedt One of a Kind Travel een onvergetelijke vakantie-ervaring.   

One of a Kind Travel is uniek gepositioneerd met een focus op hoogwaardige vakantiewoningen en is sinds de oprichting in 2011 uitgegroeid tot de marktleider op Ibiza. Ten opzichte van de gevestigde booking platforms onderscheidt One of a Kind Travel zich door een geselecteerd aanbod van vakantiewoningen met enkel luxe accommodaties, exclusiviteit op geselecteerde verblijven en integratie van premium conciërge services. Middels organische groei en een actieve buy & build strategie heeft One of a Kind Travel in samenwerking met Lexar de ambitie om marktleider te worden in Europa, terwijl de lokale expertise behouden blijft.   

Niels Keizer (CEO) is naast Lexar Partners toegetreden als aandeelhouder en brengt ruimschootse ervaring in technologieplatformen met zich mee. Oprichter Reinoud ten Cate (CCO) heeft One of a Kind Travel in 2011 opgericht en heeft veel ervaring in de markt voor luxe villaverhuur. Met de ondersteuning van Lexar Partners zal de verdere groei worden voortgezet en kan de beoogde Europese buy & build strategie worden vormgegeven.