team

Sander van woerden

Founding partner

Na een carrièrestart bij NIBC Capital Partners heeft Sander 10 jaar mee gebouwd aan investeringsmaatschappij Foreman Capital, waarvan de laatste 5 jaar als partner. Hiermee heeft hij een brede investeringservaring opgedaan in diverse eindmarkten en is hij betrokken geweest bij tal van participaties vanaf aankoop, uitbouw en verkoop. Sander heeft hierbij tevens ervaring opgedaan als interim-directeur van één van de participaties.

Sander heeft een master Informatica & Economie en een master Financieel Recht.

Max van de Blaak

Founding partner

Max begon zijn carrière in de ICT en daarna was hij jarenlang ondernemer in de kinderopvang. In de 12 jaar dat hij CEO was van BLOS kinderopvang, bouwde hij de organisatie uit van 2 vestigingen en 30 werknemers naar 300 vestigingen en 3.000 werknemers. Dit vanuit een sterke organische groei en middels 35 overnames.

Max is tevens al geruime tijd actief als investeerder en betrokken bij een aantal succesvolle, snelgroeiende bedrijven waaronder Shypple en Goboony.

Max heeft een bachelor Technische Bedrijfskunde en een master Bedrijfseconomie.

James Looman

Investment Director

James heeft meer dan 14 jaar ervaring in private equity, waarbij hij de afgelopen 9 jaar brede ervaring op heeft gedaan in de business service sector, waar data en IT centraal stonden. Hij begon zijn carrière bij Holland Capital en heeft o.a. gewerkt bij AAC Capital en Gate Invest. Bij laatst genoemde was hij verantwoordelijk voor o.a. de aansturing en de verdere uitbouw van het team, evenals de portfolio. Als investeerder heeft hij met diverse ondernemers succesvol hun onderneming laten groeien, zowel nationaal als internationaal.

James heeft een master Finance & Investments.

Quirijn de Jonge

Investment Manager

Quirijn startte zijn carrière in de fusies & overnames, waar hij verschillende koop- en verkooptransacties heeft begeleid. Daarna werkte hij als business controller bij industriële dienstverlener ERIKS. Als onderdeel van het managementteam bij ERIKS was Quirijn betrokken bij diverse optimalisaties en het verstrekken van strategisch en financieel advies. Voor Lexar partners werkte Quirijn 1,5 jaar als investeerder bij Craft Capital.

Quirijn heeft een master Financial Economics en is tevens Register Controller.

Ruben Fuentes

Investment Manager

Ruben heeft voor zijn start bij Lexar Partners meer dan 6 jaar technologie fusie- en overname ervaring opgedaan. Hij begon zijn carrière bij Drake Star Partners en sloot zich enkele jaren later aan bij KPMG. Gedurende zijn tijd als adviseur heeft Ruben aanzienlijke ervaring opgedaan met het begeleiden van ondernemers, corporates en private equity kantoren bij verschillende koop- en verkooptrajecten in de technologiesector.

Ruben heeft een master Finance.

Sara van der Laan

Investment Associate

Voor aanvang bij Lexar Partners heeft Sara 4 jaar bij KPMG gewerkt. Bij KPMG is ze begonnen als trainee waarbij zij ervaring heeft opgedaan bij verschillende afdelingen waaronder Valuations en Transaction Services. In deze periode is zij betrokken geweest bij verschillende koop- en verkooptransacties. Na haar traineeship is ze binnen KPMG onderdeel geworden van het Deal Strategie team. Hier gaf ze strategisch advies aan zowel investeringsmaatschappijen als corporates op het gebied van fusies & overnames en het ontwikkelen van groeistrategieën.

Sara heeft een master Corporate Finance

Sanjay Birjmohan

Investment Analyst

Sanjay liep voor zijn start bij Lexar partners stages bij Kempen en JP Morgan.
Naast zijn studie heeft hij bredere ervaring opgedaan in de hoek van ondernemerschap bij YES!Delft en bij Lyceo als examentrainer.

Sanjay heeft een master Lucht- en Ruimtevaarttechniek.Wouter van Rooij

Investment Analyst

Voor aanvang bij Lexar Partners heeft Wouter stage gelopen bij Vortex Capital Partners en heeft hij ervaring omtrent strategie consulting opgedaan bij De Kleine Consultant. Ook was hij meerdere jaren actief als bestuurslid bij een studenten beleggingsvereniging in Delft, waar zijn interesse in de investeringswereld verder is aangewakkerd.

Wouter heeft een bachelor Civiele Techniek en is bezig met de afronding van de master Quantitative Finance. 

Daniël Poolman

Investment Intern
Daniël heeft voor zijn start bij Lexar Partners ervaring opgedaan in zowel private equity als technologie. Tijdens zijn studie heeft hij stagegelopen bij Vortex Capital Partners. Daarnaast heeft hij parttime gewerkt als software engineer bij een startup.

Daniël studeert Technische Informatica.

Loes Hofstee

Office Manager

Voor haar start bij Lexar Partners heeft Loes diverse HR en officemanagement rollen gehad. Loes studeerde Hotel- en Eventmanagement.