Partner sinds:
2023

PFM is een toonaangevende leverancier van data analyses en inzichten op basis van bezoekersstromen. PFM biedt klanten inzicht door middel van een zelf ontwikkeld software platform in combinatie met specialistische hardware. Zo creëert PFM oplossingen die een gedetailleerd inzicht geven in de flow van mensen in locaties door het combineren van meerdere databronnen om de conversie per m2 en per medewerker te vergroten (de “offline Google analytics”).

De toegevoegde waarde van PFM is het genereren van inzichten zodat klanten optimaal hun middelen kunnen inzetten, hun offline conversie verbetert, de efficiëntie van hun medewerkers verhoogt, en ze het effect van online campagnes op fysieke locaties kunnen meten. Overheden en bedrijven worden steeds meer data-gedreven omdat dit betere en onderbouwde besluitvorming mogelijk maakt. PFM maakt de koppeling mogelijk van offline data naar online inzichten, dit sluit sterk aan bij de visie van Lexar Partners om te investeren in de digitale transformatie van offline (retail) analytics en in bedrijven die technologie toepassen voor meer efficiëntie.

Met de investering van Lexar Partners kan de reeds aangevangen Europese buy & build strategie worden versneld. Daarnaast zal het management team worden versterkt en sales en marketing verder worden ontwikkeld.