digitale transformatie in mentale gezondheidszorg
Partner sinds:
2022

OpenUp biedt online mentale gezondheidszorg aan medewerkers van diverse bedrijven. Voor een vaste fee per werknemer krijgen medewerkers toegang tot diverse oplossingen om de mentale gezondheid te bevorderen. Denk hierbij aan trainingen, seminars en rechtstreekse sessies met psychologen (veelal online).

De gezondheidszorg in West-Europa is goed, maar is niet altijd direct toegankelijk op het moment dat je het direct nodig hebt. Bij OpenUp kun je vrijwel altijd dezelfde dag terecht bij een psycholoog via een online meeting. Naast de toegang voor medewerkers is er de mogelijkheid voor werkgevers om de dienstverlening uit te bereiden voor partners en kinderen van medewerkers.

OpenUp kent op dit moment een sterke groei in diverse Europese landen met de ambitie om het leidende platform voor mentale gezondheidszorg te worden in Europa.

De digitale transformatie in de gezondheidszorg spreekt Lexar Partners aan. Met de groeiondersteuning aan OpenUp wordt zorggedragen dat mentale gezondheidszorg sneller toegankelijk wordt voor een groot publiek. Dit draagt bij aan het geluk van mensen en minder uitval van medewerkers.