digitale transformatie in aanbod leermiddelen in onderwijs
Partner sinds:
2022

Leermiddelen Webshop is bekend van het label MBOwebshop.nl. Het software en e-commerce platform waar mbo-studenten al hun benodigde leermiddelen kunnen bestellen. Iedere deelnemende mbo-school zet zelf in de beveiligde webshop de gepersonaliseerde leerpakketten klaar voor hun studenten. MBOwebshop.nl functioneert hierbij als verbindende schakel en zorgt voor alle logistieke en administratieve processen. De onderwijsinstelling wordt hiermee volledig ontzorgd.

Sinds de oprichting in 2017 is MBOwebshop.nl gegroeid tot het meest complete en innovatieve leermiddelenplatform met bijbehorende dienstverlening. In co-creatie met een groot deel van de mbo-instellingen in Nederland werkt MBOwebshop.nl aan continue verbetering om studeren toegankelijk en betaalbaar te houden voor iedere student die een mooi beroep wil leren. De oplossing biedt onderwijsinstellingen overzicht, eenvoud en efficiëntie.

MBOwebshop is een duidelijk gamechanger als het gaat om digitale transformatie binnen het onderwijs. Dit is onder andere te herleiden aan de snelle groei van de organisatie. Met de ondersteuning van Lexar Partners zal de verdere groei en ontwikkeling worden voortgezet waarbij de focus verder verlegd zal worden naar andere onderwijsinstellingen buiten het MBO en organisaties waar de oplossing van Leermiddelen Webshop het verschil kan maken.