digitale transformatie in fitnessketens
Partner sinds:
2022

FunXtion is een B2B SaaS-platform voor digitale fitnesscontent dat fitnessketens over de hele wereld in staat stelt om hun leden op grote schaal gepersonaliseerde digitale fitnesservaringen te bieden. Opgericht door twee experts uit de fitnessindustrie, Ernst de Neef en Mendel Witzenhausen. 

Het Funxtion-platform herbergt een steeds groter wordende bibliotheek van premium en whitelabel digitale fitnesscontent in de vorm van virtuele lessen, trainingen en trainingsplannen, en het wordt geleverd met ingebouwde aanpassingstools en integratiesoftware. Het FunXtion-platform is een open ecosysteem dat kan worden geïntegreerd met lidmaatschapsbeheer en andere digitale fitnesstoepassingen, waardoor fitnessketens content van meerdere providers kunnen distribueren via hun leveringskanalen naar keuze.

FunXtion is toonaangevend in de digitale transformatie van de fitnessindustrie wereldwijd. Het product en de visie van FunXtion sluit sterk aan bij de visie van Lexar Partners om te investeren in bedrijven die innovatie gebruiken om mensen te helpen gezonder te leven. Met de investering van Lexar Partners kan de geplande innovatie sneller worden vormgegeven o.a. op het gebied van machine learning en AI. Daarnaast zal bij de ondersteuning sterk ingezet worden op het versnellen van de internationale expansie.