Investment Associate

Over de functie

Als Investment Associate ben je betrokken bij het gehele deal proces van start tot einde. Je bent spil in van het gehele proces. Dit betekent het sourcen van deals, waar bij Lexar veel ruimte voor is, en in het transactieproces het onderhandelen, het begeleiden van due diligence, opstellen van business plannen, aantrekken van bankfinanciering en meewerken op juridische documentatie.

In deze functie zal de Investment Associate tevens nauw samenwerken met de managementteams van de portfoliobedrijven en ondersteuning bieden aan de Investment Manager en/of Director. Voor deze functie zijn steengoede hardskills de basis en zullen de softskills steeds belangrijker worden in de verdere ontwikkeling.

Wil je deel uitmaken van een investeerder die zich onderscheidt door dingen net iets slimmer en leuker aan te pakken? Dan ben je bij Lexar aan het juiste adres. Wij combineren een mensgerichte aanpak met slimme interne processen, gesteund door automatisering en standaardisatie.

Wij investeren in bedrijven die hun bestaansrecht ontlenen aan innovatie en digitalisering op het gebied van software en IT-services in het segment van EUR 0 – 5m EBITDA . Hierbij hebben wij de focus om bij te dragen aan positieve veranderingen in onze manier van leven, werken en besluitvorming door de digitale transformatie.

Geschikte kandidaten voldoen aan de volgende criteria:

  • MSc diploma met goede studieresultaten. Wij staan open voor zowel financiële als technische studies;
  • Eerdere werkervaring in private equity/venture capital, strategy consulting of M&A is een pré;
  • Je bent ambitieus, kunt slecht tegen je verlies en je wil je verder ontwikkelen, met sterke commerciële en analytische vaardigheden;
  • Je kunt effectief in een team werken;
  • Je hebt een aantoonbare passie voor het investeren;
  • Je hebt een proactieve en ondernemende houding;
  • Bovenal, breng je een goede dosis humor en energie mee.

Ben je enthousiast geworden en wil je deel uitmaken van ons team? Dan maken we graag kennis met je! Stuur jouw CV en korte motivatie naar info@lexarpartners.nl. Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. Voor meer informatie over de positie kun je contact opnemen met ons via +31 (0)85 8000 233, wij helpen je graag verder.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.